Sázka ajťáků - Ctrl+B - Girja.cz

Sázka ajťáků – Ctrl+B

23.1.2018

Hodně sázek o hubnutí začíná a končí světlem v ledničce. Tahle zpropadená dioda k sobě láká jako šantánová lucernička. A v šantánu se žádná intelektuální zábava nekoná. Pokleslý repertoár, mihotavé světlo, lákadla, která za jinými dveřmi nenajdete. Lednicovým kunčaftem se pak stanete velice rychle. A co je horší než lednicový kučaft? Tlustý lednicový kunčaft.

„S prací, která vyžaduje jedno oko a několik funkčních prstů, se vcelku logicky pojí nedostatek pohybu. Nepočítám chůzi na záchod, do kuchyňky na kafe, případně hardcore adrenalin zážitek ve formě výletu výtahem k občerstvení s kroasánem,” říká šéftrenér Hardstyle Gymu Zdenál. „Týden má 168 hodin a pokud takto trávíte většinu svého života, stoprocentně se na vás projeví. Minimálně tím, že začnete připomínat křeslo (pohovku).”

„Často slýchávám geniální myšlenky typu: Půjdu cvičit, až zhubnu, nebo Půjdu cvičit, až budu ve formě. Je to ten největší nesmysl, který se v hlavě může urodit. Vy se máte právě cvičením do formy dostat a zhubnout. A optimálně takovým cvičením, které je bezpečné (nezraníte se) a které rozvine další pohybové dovednosti: udělat shyb na hrazdě, parádní klik, zdravý hluboký dřep. 
A pokud jste se dostali někam, kde to, že nejste ve formě jen trošku vadí, jste na špatném místě.”

Je Halina Pawlowská ajťák? Co skrývá při cvičení Honza pod tajemný šátkem?

První únorový příspěvek do seriálu „Sázka ajťáků” bude po měsíci od chvíle, co Honza a Roman tráví večery v týdnu smysluplně – v tělocvičně Girja. A dostanou hlavní slovo. Těšte se na zhodnocení přímo od nich!

Pokračujte

.

Bc. Lenka Dohnalová