Sázka ajťáků - Alt+Ctrl+Delete - Girja.cz

Sázka ajťáků – Alt+Ctrl+Delete

9.1.2018

Hodně sázek o shazování přebytečných kil začíná (a často i končí) u piva. Sázka Romana a Honzy sice proběhla na předvánočním večírku, Roman ale o své postavě nepochyboval už v listopadu: „Vyžral som sa ako prasa.“ O měsíc později po pátém pivu zase zhodnotil svou konfekční velikost Honza: „Potřebuju se zpevnit. A někoho, kdo by mi vařil.“
Slovo dalo slovo, a protože byli svědci sázky hubení skoro-abstinenti, neskončila ještě ten večer… Sázka ajťáků mohla začít.

Oba borci si za svým cílem půjdou pod vedením hlavního trenéra Hardstyle Gymu Zdenála: připravil jim tréninky 3x týdně po dobu tří měsíců (termín i shozená kila jsou součástí sázky). Od 2. ledna je máme v hledáčku ‒ sledujeme jejich kilogramy, centimetry, dojmy, rostoucí sílu, ale i limity, bolesti, únavu. Budeme se Honzy, Romana i Zdenála ptát na otázky, které logicky se cvičením přicházejí.

O co se vsadili? Kolik váží a kolik chtějí zhubnout? Kdo bude Honzovi vařit? Proč si vybrali tělocvičnu Girja? Co je překvapilo na prvním tréninku? A co na to Karel Gott?? Všechno se dozvíte během příštích týdnů. Sledujte nás ;-)

Pokračujte

.

Bc. Lenka Dohnalová